Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocaat in Almelo

Bent u op zoek naar een veelzijdig advocatenkantoor?

Dan bent u bij SPRAAQ Advocaten aan het juiste adres. Voor ons advocatenkantoor gevestigd in Almelo, werken specialisten die u van dienst zijn op het gebied van procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incassorecht, bouwrecht en huurrecht. Kwaliteit en toegankelijkheid zijn belangrijke factoren binnen onze organisatie. We verlenen juridische bijstand op verschillende rechtsgebieden voor ondernemers in Almelo.

Advocaat-in-Almelo

SPRAAQ advocaten staat voor u klaar in Almelo en omgeving

Voor zaken als een beslaglegging of een faillissementsaanvraag kunt u terecht bij één van onze incasso advocaten. Onze incasso specialisten kunnen u ondersteunen en adviseren, zodat u uw onbetaalde facturen snel en effectief voldaan krijgt. Ook bij een kort geding, ontslag van een werknemer of een hoger beroep kan één van onze specialisten u terzijde staan. Voor vragen of geschillen over (de hoogte van) een ontslagvergoeding, het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of het goed regelen van ontslag op staande voet staan onze advocaten uit Almelo voor u klaar. Heeft u te maken met een zieke medewerker en weet u niet hoe u daarmee om moet gaan? Onze arbeidsrecht advocaten zijn betrokken en op de hoogte van alle rechten en plichten rondom een zieke medewerker. Zij houden volop rekening met de belangen van u als werkgever.

Voor zaken als een beslaglegging of een faillissementsaanvraag kunt u terecht bij één van onze incasso advocaten. Onze incasso specialisten kunnen u ondersteunen en adviseren, zodat u uw onbetaalde facturen snel en effectief voldaan krijgt. Ook bij een kort gedingontslag van een werknemer of een hoger beroep kan één van onze specialisten u terzijde staan. Voor vragen of geschillen over (de hoogte van) een ontslagvergoeding, het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of het goed regelen van ontslag op staande voet staan onze advocaten uit Almelo voor u klaar. Heeft u te maken met een zieke medewerker en weet u niet hoe u daarmee om moet gaan? Onze arbeidsrecht advocaten zijn betrokken en op de hoogte van alle rechten en plichten rondom een zieke medewerker. Zij houden volop rekening met de belangen van u als werkgever.

Onze arbeidsrechtsadvocaten houden zich enkel en alleen bezig met het arbeidsrecht, waardoor zij altijd messcherp kunnen zijn. Wij kunnen u ondersteunen in het beëindigen van een dienstverband, het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of ondersteuning bieden bij een reorganisatie. Wij luisteren hierbij naar uw wensen en houden rekening met uw belangen als werkgever.

Onze incasso advocaten zijn gedreven en kunnen u juridische ondersteuning bieden bij incassozaken binnen het incassorecht. Wij incasseren uw vorderingen, leggen beslag als het nodig is of vragen het faillissement aan van uw niet betalende debiteur.

Contact opnemen met SPRAAQ

Heeft u vragen voor een gespecialiseerde advocaat in Almelo? Bij SPRAAQ Advocaten bent u verzekerd van het beste juridische advies. De Spraaqmakers staan voor u klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van:
Almelo, Wierden, Rijssen, Holten, Tubbergen, Hengelo, Borne, Vriezenveen, Enter & Nijverdal.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Almelo?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring