neem contact met ons op 085 773 20 85

Bent u op zoek naar een veelzijdig advocatenkantoor? Dan bent u bij SPRAAQ Advocaten aan het juiste adres. Voor ons advocatenkantoor gevestigd in Almelo, werken specialisten die u van dienst zijn op het gebied van procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incassorecht, bouwrecht en huurrecht. Kwaliteit en toegankelijkheid zijn belangrijke factoren binnen onze organisatie. We verlenen juridische bijstand op verschillende rechtsgebieden voor ondernemers in Almelo.

SPRAAQ Advocaten staat voor u klaar in Almelo en omgeving

Onze advocaten zijn zeer actief in Almelo en omgeving. Wij ondersteunen en begeleiden u van begin tot eind. Dankzij onze specialisme worden belangrijke zaken niet vergeten. Bij SPRAAQ Advocaten kunt u terecht voor geschillen op de volgende rechtsgebieden:

Voor zaken als een beslaglegging of een faillissementsaanvraag kunt u terecht bij één van onze incasso advocaten. Onze incasso specialisten kunnen u ondersteunen en adviseren, zodat u uw onbetaalde facturen snel en effectief voldaan krijgt. Ook bij een kort geding, ontslag van een werknemer of een hoger beroep kan één van onze specialisten u terzijde staan. Voor vragen of geschillen over (de hoogte van) een ontslagvergoeding, het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of het goed regelen van ontslag op staande voet staan onze advocaten uit Almelo voor u klaar. Heeft u te maken met een zieke medewerker en weet u niet hoe u daarmee om moet gaan? Onze arbeidsrecht advocaten zijn betrokken en op de hoogte van alle rechten en plichten rondom een zieke medewerker. Zij houden volop rekening met de belangen van u als werkgever.

Contact opnemen met SPRAAQ

Heeft u vragen voor een gespecialiseerde advocaat in Almelo? Bij SPRAAQ Advocaten bent u verzekerd van het beste juridische advies. De Spraaqmakers staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van Almelo, Wierden, Rijssen, Holten, Tubbergen, Hengelo, Borne, Vriezenveen, Enter & Nijverdal.

Heeft u een vraag voor ons?

SPRAAQ gebruikt uw gegevens alléén om contact op te nemen.

SPRAAQ logo
Shopping Basket

neem contact met ons op
085 773 20 85

LinkedIn logo
Call Now Button