neem contact met ons op 085 773 20 85
Voor het vinden van de voor u juiste advocaat in de omgeving van Borne, bent u bij SPRAAQ Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten zijn actief in de regio van Almelo, Wierden, Hengelo en Borne. Wij zijn juridische specialisten op het gebied van procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incassorecht, bouwrecht en huurrecht. Kwaliteit staat bij ons hierbij hoog in het vaandel.

SPRAAQ Advocaten staat voor u klaar, ook in Borne

Aangezien ons advocatenkantoor gevestigd is in Almelo, zijn wij goed bereikbaar vanuit Borne. Onze Spraaqmakers hebben plezier in het vak, halen energie uit klantencontact en ondersteunen u van begin tot eind in de volgende rechtsgebieden:

Wij maken ons sterk voor kwalitatief juridisch advies voor geschillen in bovenstaande rechtsgebieden. Of het nu gaat om een dagvaarding, hoger beroep of het leggen van beslag. Onze advocaten staan voor u klaar.

Voor uiteenlopende zaken over arbeidsrecht kunt u bij ons terecht, voor bijvoorbeeld het controleren van een arbeidsovereenkomst of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Onze arbeidsrecht advocaten zijn gedreven en luisteren naar uw wensen als werkgever. 

Onze huurrecht advocaten kunnen u juridisch ondersteunen bij zaken als overlast van een huurder of het ontruimen van een niet betalende huurder in Borne. Onze incasso specialisten kunnen u bijstaan en adviseren in allerlei geschillen betreft incasso, denk hierbij aan het leggen van beslag of een faillissementsaanvraag

Contact opnemen met SPRAAQ

Heeft u vragen aan één van onze specialisten?  Bij SPRAAQ Advocaten bent u verzekerd van het beste juridische advies. De Spraaqmakers van SPRAAQ staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van Almelo, Wierden, Rijssen, Holten, Tubbergen, Hengelo, Borne, Vriezenveen, Enter & Nijverdal.

Heeft u een vraag voor ons?

SPRAAQ gebruikt uw gegevens alléén om contact op te nemen.

SPRAAQ logo
Shopping Basket

neem contact met ons op
085 773 20 85

LinkedIn logo
Call Now Button