Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocaat Enschede

Onze advocaten maken zich al jaren sterk in de omgeving van Enschede

Bent u op zoek naar een advocaat in Enschede? Dan zit u goed bij SPRAAQ advocaten. Wat uw vraagstuk ook is, wij begeleiden u van begin tot eind en helpen u bij verschillende soorten jurische vraagstukken. Ook voor een korte vraag kunt u natuurlijk bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat we voor u kunnen betekenen. 

advocaat-enschede

SPRAAQ: Hulp in diverse rechtsgebieden

Bij SPRAAQ zetten we de juiste specialist op de juiste plek, zodat u altijd de beste hulp ontvangt. Groot voordeel is dat u met een advocaat altijd de juiste stappen zet, wat u op termijn veel geld tijd en energie kan besparen. Voorkom lange en onnodige procedures en pak het meteen juridisch correct én effectief aan. U mag op ons rekenen op het gebied van de volgende rechtsgebieden of juridische zaken: 

Advocaten in Enschede voor ondernemers

Onze advocaten in Enschede staan paraat voor de meest lastige ondernemersvragen. Hierbij kunt u denken aan het regelen van het ontslag van een werknemer en het a regelen van ontslag tegen een zo laag mogelijk ontslagvergoeding. We begeleiden u bij het zetten van de juiste stappen, zodat u op een juridisch correcte manier bereikt wat u wilt.  

Ook beslaglegging en faillissementsaanvragen behoren tot onze specialismen. Daarnaast ondersteunen we u uiteraard tijdens procedures zoals een kort geding en een zaak in hoger beroep. Uiteraard stellen wij de daarvoor benodigde stukken op zoals een dagvaarding of een verzoekschrift. 

Advocatenkantoor in Enschede

SPRAAQ is gevestigd in Almelo en vanuit daar hebben we al veel ondernemers in de omgeving mogen helpen. Zo zijn we dus ook als advocatenkantoor in Enschede actief. U kunt bij ons terecht met al uw vragen, of dat nu om een eenmalige kwestie of een langlopend geschil gaat. Wij hebben kennis van uiteenlopende juridische aangelegenheden, wij adviseren u tot in de puntjes en komen indien wenselijk bij u op locatie. U kunt ook een afspraak maken bij ons op kantoor. 

Contact met SPRAAQ advocaat in Enschede

Advocaat in Enschede nodig? SPRAAQ staat voor u klaar. We vinden het belangrijk dat we u de juiste specialist kunnen toewijzen, dus daarom vragen we u om vrijblijvend contact met ons op te nemen over uw vraag of geschil.  

Samen komen we tot een passende en juridisch correcte oplossing, waarbij we rekening houden met de belangen van u als ondernemer of werkgever. Onze SPRAAQmakers staan u graag telefonisch te woord via 085 773 20 85 of per e-mail via info@spraaq.nl.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Enschede?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring