Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocaat in Enter

Onze gespecialiseerde advocaten in de omgeving van Enter

Aangezien ons advocatenkantoor in Almelo dicht bij Enter gevestigd is, zijn wij met regelmaat te vinden in de omgeving van Enter. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op meerdere rechtsgebieden waardoor wij onze klanten optimaal bij kunnen staan. Als u op zoek bent naar een advocaat in de omgeving van Enter, nodigen wij u graag uit bij ons advocatenkantoor. Wij zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht.

Advocaat-in-Enter

SPRAAQ Advocaten in de omgeving van Enter

Ons advocatenkantoor in Almelo is zeer goed bereikbaar vanuit Enter (slechts 10 minuten). Wij ontvangen dan ook met regelmaat klanten uit Enter. SPRAAQ Advocaten kan u bij staan op het gebied van het:

Binnen bovenstaande rechtsgebieden kunnen wij u juridisch ondersteunen in uiteenlopende zaken zoals een dagvaarding, het voeren van een kort geding, het in hoger beroep gaan tegen een vonnis in eerste aanleg etc. Wij zijn gedreven en zetten ons in voor de beste uitkomst voor u. 

Voor zaken binnen het arbeidsrecht kunnen onze arbeidsrechtsadvocaten helpen bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst, het onderbouwen van een ontslag (al dan niet op staande voet) of het ondersteunen bij een reorganisatie. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en belangen als werkgever. Ook voor het controleren van een arbeidsovereenkomst kunt u terecht bij onze specialisten.

Binnen het incassorecht kunnen onze advocaten u helpen bij het incasseren van uw vorderingen. Ook voor incassozaken zoals het aanvragen van het faillissement van uw niet betalende debiteur of het leggen van (conservatoir) beslag op bijvoorbeeld de bankrekening van uw debiteur kunt u bij ons terecht voor juridische ondersteuning.

Contact opnemen met SPRAAQ

Heeft u vragen voor één van onze ervaren SPRAAQ advocaten? U kunt gerust contact opnemen met een van onze Spraaqmakers via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van:
AlmeloWierdenRijssenHoltenTubbergenHengeloBorneVriezenveenEnter & Nijverdal.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Enter?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring