Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocaat Goor

Onze advocaten maken zich al jaren sterk in de omgeving van Goor

Bent u op zoek naar een goede advocaat in Goor? SPRAAQ Advocaten is u graag van dienst. We ondersteunen u in diverse soorten rechtsgebieden, zodat u juridisch gezien altijd de juiste stappen onderneemt. Wij werken in uw belang, onder meer op het gebied van arbeidsrecht, ondernemersrecht en vastgoedrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op om te weten wat we voor u kunnen betekenen. 

advocaat-goor

Diverse rechtsvormen bij SPRAAQ in Goor

We begeleiden u tot in de puntjes en zorgen voor een efficiënt stappenplan. Dat bespaart niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat u wettelijk correct handelt. Dit voorkomt ellenlange procedures waarbij u vol spanning moet afwachten, want met een advocaat wet u zeker dat u de kwestie op de juiste manier aanpakt. We ondersteunen u bij de volgende rechtsvormen:

Advocaten in Goor voor juridische kwesties

Bij SPRAAQ Advocaten hebben we verschillende experts die zich ieder verdiepen in een ander specialisme. We starten met het inventariseren van uw vraagstuk, zodat we u de juiste professional toe kunnen wijzen. Advocaten met ervaring en inzicht, die in uw specifieke situatie weten wat er te doen staat. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw belangen. Uw wensen en doelen staan voorop en dit werken we uit tot een juridisch correct stappenplan, zowel bij korte geschillen als bij langlopende kwesties. 

Advocatenkantoor Goor: onze diensten

Waar mogelijk streven we naar een oplossing waar geen rechtspraak aan te pas komt. Wilt u bijvoorbeeld een werknemer ontslaan, dan kijken we naar een vaststellingsovereenkomst, ontslagvergoeding of ontslag op staande voet. Gaat u (bijna) failliet en wilt u hulp bij uw faillissementsaanvraag of eventuele doorstart? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van losstaande kwesties tot een kort geding en hoger beroep, we gaan altijd voor een juiste aanpak waarbij het belang van u als ondernemer voorop staat. 

Contact met SPRAAQ advocaten in Goor

Wanneer u een juridisch vraagstuk heeft dan kunt u die in de meeste gevallen het beste zo snel mogelijk oppakken. Op tijd actie ondernemen kan namelijk van cruciaal belang zijn om geschillen te voorkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. U bent welkom op ons kantoor in Almelo en we kunnen tevens bij u in Goor langskomen. Stel uw vraag of plan een afspraak in, telefonisch via 085 773 20 85 of per e-mail via info@spraaq.nl.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Goor?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring