Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocaat Haaksbergen

In de omgeving van Haaksbergen staan onze advocaten al jaren sterk 

Zoekt u een goede advocaat in Haaksbergen? Dan bent u bij SPRAAQ Advocaten aan het juiste adres. Wij bieden ondersteuning bij verschillende soorten rechtsgebieden, van ondernemingsrecht tot arbeidsrecht en bouwrecht. Zo krijgt u duidelijkheid in uw vraagstuk en komen we tot de beste oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen. 

advocaat-haaksbergen

De rechtsspecialismen van SPRAAQ

Door een advocaat in Haaksbergen in te schakelen weet u zeker dat u juridisch gezien altijd de juiste stappen onderneemt. Dat is handig, want het kan u veel rompslomp besparen. Zo voorkomt u onnodig lange procedures en pakt u alles meteen op de juiste manier aan. Onze advocaten houden uiteraard rekening met uw belangen. We zijn u van dienst bij de volgende rechtsvormen: 

Advocaten in Haaksbergen voor uw belangen

Uiteraard zoekt u een advocaat die werkt in uw belang. Een specialist die u helpt bij uw specifieke situatie. Ons advocatenkantoor heeft daarom meerdere professionals in huis die we na een inventarisatie van het vraagstuk kunnen toewijzen. Zo weet u zeker dat u de beste advocaat in de armen neemt. Een kort geschil of een langlopende kwestie? We zorgen voor totale begeleiding en ondersteuning. Zo weet u dat u juridisch gezien de juiste stappen onderneemt die bijdragen aan uw doelen.  

Advocatenkantoor Haaksbergen: onze services

Waar kunt u aan denken bij de verschillende rechtsvormen? Bijvoorbeeld aan zaken als een kort geding en hoger beroep. Maar ook kwesties die u zonder rechtspraak kunt oplossen. Zo denken we met u mee over het op een correcte manier ontslaan van een werknemer, een ontslagvergoeding, vaststellingsovereenkomst of ontslag op staande voet. Zit uw bedrijf aan de grond en wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn? Dan kijken we naar opties als het herstarten van uw bedrijf, eventuele beslaglegging of faillissementsaanvraag. 

Contact met SPRAAQ advocaat in Haaksbergen

Bij bepaalde kwesties is snel actie ondernemen aanbevolen. We raden u daarom aan om nu uw vraagstuk aan onze advocaat in Haaksbergen voor te leggen, zodat we u kunnen adviseren over de stappen die u het beste kunt nemen. U bent meer dan welkom bij ons op kantoor in Almelo, of we kunnen bij u langskomen. We komen altijd tot de beste oplossing, zodat u weer zorgeloos kunt ondernemen. Neem nu telefonisch contact met ons op via 085 773 20 85 of per e-mail via info@spraaq.nl.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Haaksbergen?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring