neem contact met ons op 085 773 20 85

Onze advocaten zijn al jaren actief de omgeving van Almelo, Wierden, Borne en Hengelo. Wij maken ons sterk voor kwalitatief goede juridische hulp. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat in Hengelo voor zaken op het gebied van het procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incassorecht, bouwrecht en huurrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Vind uw SPRAAQ Advocaat in de buurt van Hengelo

Aangezien ons advocatenkantoor vanuit Hengelo uitstekend bereikbaar is, hebben wij veel klantcontacten in de omgeving van Hengelo. Heeft u juridische ondersteuning nodig bij onderstaande rechtsgebieden? Wij zijn specialisten op het gebied van:

Voor uiteenlopende zaken al het opstellen van een dagvaarding, het voeren van een kort geding of het in hoger beroep gaan tegen een uitspraak in eerste aanleg kunt u bij ons terecht. Wij zetten ons in voor de beste uitkomst voor u.

Onze arbeidsrechtsadvocaten houden zich enkel en alleen bezig met het arbeidsrecht, waardoor zij altijd messcherp kunnen zijn. Wij kunnen u ondersteunen in het beëindigen van een dienstverband, het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of ondersteuning bieden bij een reorganisatie. Wij luisteren hierbij naar uw wensen en houden rekening met uw belangen als werkgever.

Onze incasso advocaten zijn gedreven en kunnen u juridische ondersteuning bieden bij incassozaken binnen het incassorecht. Wij incasseren uw vorderingen, leggen beslag als het nodig is of vragen het faillissement aan van uw niet betalende debiteur.

Contact opnemen met SPRAAQ

Heeft u vragen voor één van onze ervaren advocaten? SPRAAQ Advocaten kan u helpen! Neem vrijblijvend contact op met een van onze spraaqmakers via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van Almelo, Wierden, Rijssen, Holten, Tubbergen, Hengelo, Borne, Vriezenveen, Enter & Nijverdal.

Heeft u een vraag voor ons?

Shopping Basket
Call Now Button

neem contact met ons op
085 773 20 85