Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocaat in Holten

Wanneer u de juiste advocaat in de omgeving van Holten nodig hebt.

Voor het vinden van de voor u juiste advocaat in de omgeving van Holten, bent u bij SPRAAQ Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten zijn specialisten op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Kwaliteit en toegankelijkheid lopen als rode draad door onze dienstverlening. We verlenen gespecialiseerde juridische bijstand op enkele rechtsgebieden voor ondernemers in Holten.

Advocaat-in-Holten

Ook in Holten staat SPRAAQ Advocaten voor u klaar

Holten is één van de plaatsen in de regio waar u onze advocaten met regelmaat kunt vinden. Daarnaast is ons advocatenkantoor – gelegen naast de snelweg – in Almelo zeer goed bereikbaar vanuit Holten. Wij ondersteunen u van begin tot eind. U kunt bij onze Spraaqmakers terecht voor geschillen in de volgende rechtsgebieden:

Voor een beslaglegging tot een faillissementsaanvraag kunt u terecht bij een van onze incasso advocaten. Onze incasso specialisten kunnen ondersteunen en adviseren om uw onbetaalde facturen snel en effectief alsnog voldaan te krijgen. Maar ook voor een kort geding, ontslag van een werknemer of een hoger beroep kunt u terecht bij een van onze specialisten. Voor uiteenlopende vragen of geschillen over (de hoogte van) een ontslagvergoeding, het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of het goed onderbouwen van ontslag op staande voet staan onze advocaten voor u klaar. Onze arbeidsrechtadvocaten zijn betrokken en houden rekening met de belangen van u als werkgever.

Contact opnemen met SPRAAQ

Heeft u vragen aan één van onze (stuk voor stuk) gespecialiseerde advocaten? Bij SPRAAQ Advocaten bent u verzekerd van het beste juridische advies. De Spraaqmakers van SPRAAQ staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van:
AlmeloWierdenRijssenHoltenTubbergenHengeloBorneVriezenveenEnter & Nijverdal.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Holten?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring