Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocaat in Nijverdal

Bekwame advocaten in de omgeving van Nijverdal

Onze betrokken en bekwame advocaten staan klaar voor u daar waar het gaat om geschillen aangaande het procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incassorecht, bouwrecht en huurrecht. Top kwaliteit is bij ons standaard. U kunt uitgaan van het beste juridische advies bij SPRAAQ Advocaten. Ook voor klanten uit Nijverdal en omgeving.

Advocaat-in-Nijverdal

SPRAAQ Advocaten staat u bij in Nijverdal

SPRAAQ Advocaten heeft Twente als werkgebied. Zeker vanuit Nijverdal is ons advocatenkantoor (gelegen naast de A35) meer dan prima bereikbaar. Onze Spraaqmakers houden van uitdagingen, halen energie uit klantencontact en kunnen u bijstaan bij geschillen in de volgende rechtsgebieden:

Onze advocaten zijn bedreven in de bovenstaande rechtsgebieden en werken voor u aan het beste resultaat. Of het nu gaat om een kort geding, een hoger beroep of een ontslag op staande voet.

Onze arbeidsrechtadvocaten werken vanuit uw behoeftes als werkgever en helpen u met uiteenlopende zaken zoals het goed onderbouwen van ontslag (al dan niet op staande voet), controleren of opstellen van een arbeidsovereenkomst of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

Onze advocaten gaan voor het hoogste resultaat en zijn gedreven. Zo nemen de incassoadvocaten niet voldoende met een “nee”. Wij gaan door totdat uw debiteur uw zuurverdiende gelden heeft voldaan. Zo nodig door het leggen van beslag, het starten van een bodemprocedure of het aanvragen van faillissement van uw debiteur.

Contact opnemen met SPRAAQ

De Spraaqmakers van SPRAAQ staan voor u klaar. Wilt u meer informatie of heeft u vragen aan één van onze advocaten in de omgeving van Nijverdal? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van:
AlmeloWierdenRijssenHoltenTubbergenHengeloBorneVriezenveenEnter & Nijverdal.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Nijverdal?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring