Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocaat in Rijssen

De uitkomst voor als je een advocaat zoekt rond Rijssen.

Voor het vinden van de voor u juiste advocaat in de omgeving van Rijssen kan SPRAAQ Advocaten de oplossing bieden. Onze advocaten helpen u bij al uw vragen en geven deskundig juridisch advies op meerdere rechtsgebieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze (stuk voor stuk) gespecialiseerde advocaten kunnen u bijstaan daar waar het gaat om procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incassorecht, bouwrecht en huurrecht. Bij SPRAAQ Advocaten bent u verzekerd van het beste juridische advies.

Advocaat in Rijssen

SPRAAQ advocaten staat voor u klaar, ook in Rijssen

Of het nu gaat om een kortgeding, een hoger beroep of een ontslag op staande voet. Onze advocaten zijn deskundig in de bovenstaande rechtsgebieden en werken aan de voor u beste oplossing.

Onze arbeidsrechtadvocaten luisteren naar uw behoeftes als werkgever en helpen u met uiteenlopende zaken zoals het controleren of opstellen van een arbeidsovereenkomst, het goed onderbouwen van ontslag (al dan niet op staande voet) of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Ook voor incassozaken kunt u gebruik maken van onze diensten. Onze advocaten zijn gedreven, gaan voor het beste resultaat en kunnen u ondersteunen in incassozaken zoals het leggen van beslag, het starten van een bodemprocedure of het aanvragen van het faillissement.

Voor uiteenlopende zaken al het opstellen van een dagvaarding, het voeren van een kort geding of het in hoger beroep gaan tegen een uitspraak in eerste aanleg kunt u bij ons terecht. Wij zetten ons in voor de beste uitkomst voor u.

Onze arbeidsrechtsadvocaten houden zich enkel en alleen bezig met het arbeidsrecht, waardoor zij altijd messcherp kunnen zijn. Wij kunnen u ondersteunen in het beëindigen van een dienstverband, het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of ondersteuning bieden bij een reorganisatie. Wij luisteren hierbij naar uw wensen en houden rekening met uw belangen als werkgever.

Onze incasso advocaten zijn gedreven en kunnen u juridische ondersteuning bieden bij incassozaken binnen het incassorecht. Wij incasseren uw vorderingen, leggen beslag als het nodig is of vragen het faillissement aan van uw niet betalende debiteur.

Contact opnemen met SPRAAQ

De Spraaqmakers van SPRAAQ staan voor u klaar. Wilt u meer informatie of heeft u vragen aan één van onze advocaten in de omgeving van Rijssen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van:
AlmeloWierdenRijssenHoltenTubbergenHengeloBorneVriezenveenEnter & Nijverdal.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Rijssen?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring