neem contact met ons op 085 773 20 85

Voor het vinden van de voor u juiste advocaat in de omgeving van Rijssen kan SPRAAQ Advocaten de oplossing bieden. Onze advocaten helpen u bij al uw vragen en geven deskundig juridisch advies op meerdere rechtsgebieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze (stuk voor stuk) gespecialiseerde advocaten kunnen u bijstaan daar waar het gaat om procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incassorecht, bouwrecht en huurrecht. Bij SPRAAQ Advocaten bent u verzekerd van het beste juridische advies.

SPRAAQ Advocaten staat voor u klaar, ook in Rijssen

Het civiel (ofwel burgerlijk) procesrecht regelt simpel gezegd de spelregels die gelden in en rondom gerechtelijke procedures tussen natuurlijke- en rechtspersonen onderling. Denk daarbij aan regels die bepalen:

Of het nu gaat om een kortgeding, een hoger beroep of een ontslag op staande voet. Onze advocaten zijn deskundig in de bovenstaande rechtsgebieden en werken aan de voor u beste oplossing.

Onze arbeidsrechtadvocaten luisteren naar uw behoeftes als werkgever en helpen u met uiteenlopende zaken zoals het controleren of opstellen van een arbeidsovereenkomst, het goed onderbouwen van ontslag (al dan niet op staande voet) of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Ook voor incassozaken kunt u gebruik maken van onze diensten. Onze advocaten zijn gedreven, gaan voor het beste resultaat en kunnen u ondersteunen in incassozaken zoals het leggen van beslag, het starten van een bodemprocedure of het aanvragen van het faillissement.

Contact opnemen met SPRAAQ

De Spraaqmakers van SPRAAQ staan voor u klaar. Wilt u meer informatie of heeft u vragen aan één van onze advocaten in de omgeving van Rijssen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van Almelo, Wierden, Rijssen, Holten, Tubbergen, Hengelo, Borne, Vriezenveen, Enter & Nijverdal.

Heeft u een vraag voor ons?

SPRAAQ gebruikt uw gegevens alléén om contact op te nemen.

SPRAAQ logo
Shopping Basket

neem contact met ons op
085 773 20 85

LinkedIn logo
Call Now Button