neem contact met ons op 085 773 20 85

Onze advocaten zijn actief in de regio Twente, dus ook in Tubbergen. Onze gespecialiseerde advocaten maken zich sterk voor kwalitatief goede juridische hulp. Voor het vinden van de voor u juiste advocaat bent u bij ons advocatenkantoor in Almelo aan het juiste adres. Voor vragen en geschillen op het gebied van procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incassorecht, bouwrecht en huurrecht staan onze advocaten klaar voor u als ondernemer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

In Tubbergen staat SPRAAQ advocaten voor u klaar

De korte afstand tot ons advocatenkantoor zorgt ervoor dat we goed bereikbaar zijn voor onze klanten uit Tubbergen. Onze Spraaqmakers zijn specialisten in meerdere rechtsgebieden, namelijk: 

Of het nu gaat om een kort geding, een hoger beroep of een dagvaarding. Wij zijn deskundig in de bovenstaande rechtsgebieden en werken aan de beste oplossing voor u.

Onze arbeidsrecht advocaten zijn betrokken en kijk naar de belangen van u als werkgever. Voor vragen of zaken zoals het controleren van een arbeidsovereenkomst, een ontslag (op staande voet) of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst, kunt u terecht bij onze gedreven advocaten.

Ook voor incassozaken kunt u gebruik maken van onze diensten. Voor geschillen over incassofacturen, het aanvragen van faillissement of het leggen van beslag gaan onze incasso advocaten voor het beste resultaat. Wij ondersteunen u van begin tot eind.

Contact opnemen met SPRAAQ

Onze advocaten staan voor u klaar. Bij SPRAAQ Advocaten bent u verzekerd van het beste juridische advies op meerdere rechtsgebieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van Almelo, Wierden, Rijssen, Holten, Tubbergen, Hengelo, Borne, Vriezenveen, Enter & Nijverdal.

Heeft u een vraag voor ons?

SPRAAQ gebruikt uw gegevens alléén om contact op te nemen.

SPRAAQ logo
Shopping Basket

neem contact met ons op
085 773 20 85

LinkedIn logo
Call Now Button