Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocaat in Vriezenveen

Het beste advies in de omgeving van Vriezenveen

U bent gegarandeerd van het beste juridische advies bij SPRAAQ Advocaten. SPRAAQ Advocaten is ook het advocatenkantoor voor alle ondernemers uit Vriezenveen en omstreken. Onze advocaten beantwoorden al uw juridische vragen met deskundig advies. Kwaliteit en een ontspannen omgangsvorm staan daarbij voorop. Onze (stuk voor stuk) gespecialiseerde advocaten staan u bij binnen alle vraagstukken aangaande het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht.

Advocaat-in-Vriezenveen

SPRAAQ Advocaten staat voor u klaar, ook in Vriezenveen

SPRAAQ Advocaten is ook actief in Vriezenveen, als onderdeel van ons werkgebied Twente. Ons advocatenkantoor ligt op slechts circa 10 minuten rijden vanuit Vriezenveen. Onze Spraaqmakers ondervinden plezier in het vak, halen energie uit klantencontact en kunnen u bijstaan bij geschillen in de volgende rechtsgebieden:

Onze advocaten zijn deskundig in de bovenstaande rechtsgebieden en werken aan de voor u beste oplossing. Of het nu gaat om opstarten van een kort geding, het instellen van een hoger beroep of het voeren van een bodemprocedure.

Onze arbeidsrechtsadvocaten werken vanuit uw behoeftes als werkgever en helpen u met uiteenlopende zaken zoals het controleren of opstellen van een arbeidsovereenkomst, het goed onderbouwen van ontslag (al dan niet op staande voet) of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

Ook voor zaken betreffende incasso staan onze incassoadvocaten voor u klaar. Denk hierbij aan het leggen van beslag, het starten van een incassprocedure of het aanvragen van het faillissement van uw debiteur.

Contact opnemen met SPRAAQ

De Spraaqmakers van SPRAAQ staan voor u klaar. Wilt u meer informatie of heeft u vragen aan één van onze advocaten in de omgeving van Vriezenveen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van:
AlmeloWierdenRijssenHoltenTubbergenHengeloBorneVriezenveenEnter & Nijverdal.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Vriezenveen?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring