Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocaat in Wierden

Onze advocaten zorgen ervoor dat wij in de regio Wierden actief zijn.

Heeft u juridisch advies nodig? Ons team gespecialiseerde advocaten zorgt ervoor dat wij in de regio Wierden erg actief zijn. Wij staan voor kwaliteit, snelheid en toegankelijkheid. Voor rechtsgebieden zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht staan wij voor u klaar. Bij SPRAAQ Advocaten bent u verzekerd van het beste juridische advies.

Advocaat-in-Wierden

In Wierden staat SPRAAQ Advocaten voor u klaar

Onze advocaten zijn ook actief in Wierden en omgeving. Ons advocatenkantoor zit gevestigd langs de snelweg in Almelo, waardoor wij ook voor klanten uit Wierden zeer goed bereikbaar zijn. Onze Spraaqmakers kunnen u goed adviseren en snel te woord staan. Wij hebben plezier in het vak, halen energie uit klantcontacten en kunnen u bijstaan bij allerlei zaken in de volgende rechtsgebieden:

Door onze gespecialiseerde kennis kunnen we u ondersteunen bij een bodemprocedure, kort geding of een hoger beroep. Dankzij de deskundige ervaring van onze advocaten in bovenstaande rechtsgebieden werken wij altijd aan de voor u beste oplossing.

Door onze kennis van de zakelijke markt kunnen wij u juridisch ook goed adviseren in het arbeidsrecht. Onze arbeidsrecht advocaten luisteren naar uw behoeftes en helpen u met uiteenlopende zaken zoals het controleren van een arbeidsovereenkomst, het goed onderbouwen van ontslag op staande voethet afscheid nemen van een zieke werknemer of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

Ook voor incasso zaken kunt u gebruik maken van onze diensten. Onze advocaten zijn gedreven, gaan voor het beste resultaat en kunnen u ondersteunen in incassozaken zoals beslag legging of niet betalende klanten.

Contact opnemen met SPRAAQ

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel adviseren, maken wij de juiste overwegingen en bespreken we juridische belangen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen aan een van onze advocaten in de omgeving van Wierden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl.

Onze advocaten zijn actief in de omgeving van:
AlmeloWierdenRijssenHoltenTubbergenHengeloBorneVriezenveenEnter & Nijverdal.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Wierden?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring