Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocatenkantoor Borne

Razendsnel advocatenkantoor  in de omgeving Borne

Op zoek naar een ervaren advocatenkantoor in Borne? Dan bent u aan het juiste adres bij SPRAAQ Advocaten. We zijn gevestigd in Almelo en kunnen razendsnel met u schakelen. Zo zorgen we binnen een mum van tijd voor een oplossing van uw juridische kwestie, dit in tal van rechtsgebieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vraagstuk. 

advocatenkantoor-borne

Advocatenkantoor in Borne met diverse rechtsvormen

SPRAAQ biedt verschillende specialismen onder één dak, zodat we u altijd goed kunnen helpen. De beste expert op de juiste plek, of dat nu om korte vragen of om langlopende kwesties gaat. Hierbij staan uw belangen altijd voorop, dit uiteraard in combinatie met een juridisch correcte aanpak. We kunnen u helpen bij de volgende vormen van recht: 

Juridische hulp voor ondernemers

Vrijwel iedere ondernemer krijgt wel eens lastige juridische kwesties voor zijn of haar kiezen. Dat kan al gaan om het waterdicht aftimmeren van een contract, maar ook om het ontslaan van medewerkers. Wat zijn de opties en hoe lost u het zo voordelig mogelijk op? Wilt u iemand op staande voet de deur wijzen? We vertellen u graag over uw rechten en helpen u bij de juiste aanpak. Ook voor reorganisatie of doorstart na een faillissement bent u bij ons aan het juiste adres. 

Advocaat Borne voor rechtelijke geschillen

U kunt natuurlijk ook altijd (onverwachts) in een gerechtelijke procedure verwikkeld geraken. Zo kunt u gedagvaard worden, een kort geding aanspannen of in hoger beroep gaan als u het ergens niet mee eens bent. In dat geval kunt u wel wat juridische hulp gebruiken. Wij begeleiden u in het proces en zorgen ervoor dat bewijsstukken tot in de puntjes in orde zijn. Ook informeren we u over alle kansen en risico’s omtrent een bepaald (langlopende) geschil en wegen we samen de opties af. 

Contact met SPRAAQ advocatenkantoor in Borne

Heeft u een prangende vraag? Hoe sneller u actie onderneemt, hoe sneller u kunt streven naar een gepaste oplossing. Daarom nodigen we u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We informeren u graag en wijzen u de juiste specialist toe op basis van uw wensen en doelen. Daarnaast bent u ook welkom bij ons op kantoor. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 773 20 85 of per e-mail via info@spraaq.nl.

Over ons gesproken

Heb je een vraag voor de advocaat in Borne?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring