Direct juridisch advies nodig? Bel 085 773 20 85

Advocatenkantoor Hengelo

Al jaren maakt ons advocatenkantoor zich al sterk in de omgeving van Hengelo

Bent u op zoek naar een goed advocatenkantoor in Hengelo? De experts van SPRAAQ Advocaten bieden u graag hulp. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van verschillende rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huurrecht. Na de inventarisatie van uw vraagstuk bieden we u de juiste advocaat en beste hulp. Neem nu contact met ons op. 

Advocatenkantoor-hengelo

Advocatenkantoor in Hengelo voor diverse specialismen

We stellen altijd uw belang voorop. Hierbij zoeken we naar een efficiënte oplossing voor uw kwestie, of dat nu gaat om hulp bij het opstellen van contracten, een juridisch probleem of een langlopende kwestie die u via de rechter wilt oplossen. We zijn actief in de volgende rechtsgebieden:

Reorganisatie en ontslag

Voor al uw juridische ondernemersvragen kunt u bij SPRAAQ Advocaten terecht. Zo zijn er bij reorganisatie een aantal zaken om rekening mee te houden. Heeft u last van werknemers die zich niet aan de regels houden, of moet u bedrijfseconomische stappen ondernemen? We gaan altijd voor een passende oplossing. Hierbij kijken we naar uw belangen en zorgen we voor wettelijke juistheid. Zo voorkomt u situaties die lang doorsluimeren en kunt u uw wensen en doelen efficiënt en op een correctie manier bereiken.   

Van kleine kwesties tot grote zaken

Waar mogelijk streven we naar een oplossing waar geen rechtspraak aan te pas komt. Wilt u bijvoorbeeld een werknemer ontslaan, dan kijken we naar een vaststellingsovereenkomst, ontslagvergoeding of ontslag op staande voet. Gaat u (bijna) failliet en wilt u hulp bij uw faillissementsaanvraag of eventuele doorstart? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van losstaande kwesties tot een kort geding en hoger beroep, we gaan altijd voor een juiste aanpak waarbij het belang van u als ondernemer voorop staat. 

Contact met SPRAAQ advocatenkantoor in Hengelo

Tijd om af te rekenen met die vervelende situatie of dat ingewikkelde vraagstuk? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We staan u graag vrijblijvend te woord en vertellen u op basis van uw vraagstuk wat we voor u kunnen betekenen. We zijn gevestigd in Almelo en plannen graag en afspraak in op ons kantoor of bij u op locatie. Bereik ons telefonisch via 085 773 20 85 of per e-mail via info@spraaq.nl.

Over ons gesproken

Neem contact op met het advocatenkantoor in Hengelo?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring