Bedrijfsadvocaat
in Almelo

Als bestuurder of aandeelhouder van een bedrijf kunt u met jouw onderneming in situaties terecht komen waarin het nodig is om op zoek te gaan naar juridisch advies. Onze advocaten zijn al jaren actief als bedrijfsadvocaat en maken zich sterk voor kwalitatief goede juridische hulp.  

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in:

Wanneer is een bedrijfsadvocaat nodig?

Er zijn talloze situatie denkbaar waarbij uw bedrijf een gespecialiseerde advocaat nodig heeft. Denk hierbij aan het controleren en up to date maken van een arbeidsovereenkomst of werkzaamheden zoals het ondersteunen bij ontslag van een werknemer, zieke werknemers of vragen over een transitievergoeding. Ook voor incassozaken waarbij het gaat om niet betalende klanten is het verstandig om een deskundige incassoadvocaat in de arm te nemen om snel uw onbetaalde facturen alsnog voldaan te krijgen.  

Wat kan SPRAAQ Advocaten voor uw bedrijf betekenen?

De huurrechtspecialisten van SPRAAQ advocaten zijn goed thuis in vraagstukken omtrent niet betalende huurders, het ontruimen van huurders en discussies omtrent gebreken aan het gehuurde.  

Onze arbeidsrechtsadvocaten houden zich enkel en alleen bezig met het arbeidsrecht, waardoor zij altijd messcherp zijn. SPRAAQ advocaten kunnen jouw bedrijf  onder andere ondersteunen in het beëindigen van een dienstverband, het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of ondersteuning bieden bij een reorganisatie 

Daarnaast kunnen wij juridische ondersteuning bieden bij incassozaken. Onze incassoadvocaten streven naar de beste oplossing voor u als bedrijf. Wij incasseren uw vorderingen, leggen beslag als het nodig is of vragen het faillissement aan van uw niet betalende debiteur. 

Contact opnemen met een bedrijfsadvocaat

Bent u op zoek naar een bedrijfsadvocaat in de omgeving van Almelo, Wierden, Borne, Hengelo, Tubbergen, Holten, Vriezenveen, Nijverdal en Enter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met een van onze spraaqmakers via 085 773 20 85 of via info@spraaq.nl 

Heeft u een vraag voor ons?

SPRAAQ gebruikt uw gegevens alléén om contact op te nemen.