neem contact met ons op 085 773 20 85

INCASSO ALMELO: NO CURE NO PAY

Incasso

INCASSOBUREAU OF INCASSOADVOCAAT?

Zoals u heeft kunnen lezen op deze pagina brengt het inschakelen van een incassoadvocaat vele voordelen met zich mee boven een incassobureau. Als uitgangspunt geldt dat een advocaat in Nederland geen zaken op basis van het no-cure no-pay principe behandelen. Geheel in lijn met de Richtlijnen van de Orde van Advocaten kunnen wij als incassoadvocaten de werkzaamheden onder de volgende voorwaarden
no-cure, no-pay verrichten.

Incasso no cure no pay Advocaat

Ons uitgangspunt is dat wij proberen uw niet betalende klant in de buitengerechtelijke fase (dus zonder tussenkomst van de rechter) tot betaling te dwingen. Uw incassoadvocaat van SPRAAQ Advocaten uit Almelo kan dit buitengerechtelijke incassotraject voor u verzorgen op basis van no-cure no-pay. Nu betaalt slechts een eenmalig basisbedrag van € 75,- ex BTW aan dossierkosten. De overige door ons te maken kosten voor onze werkzaamheden – de buitengerechtelijke incassokosten – leggen wij namelijk op het bordje van uw niet betalende klant. Onze No Cure No Pay advocaat kan uw vragen beantwoorden. Neem gerust contact op!

Voldoet u niet aan één van voornoemde voorwaarden? Geen nood, wij kunnen nog steeds uw vordering incasseren, maar daarvoor is dan maatwerk nodig. Als uw wanbetaler naar aanleiding van onze incassowerkzaamheden slecht een deel van de vordering voldoet, reken wij in alle eerlijkheid met elkaar naar rato af. Het geïncasseerde bedrag wordt naar rato toegerekend aan enerzijds de hoofdsom en anderzijds de gevorderde rente en incassokosten. U ontvangt dan het percentage van de hoofdsom dat betaald is. Wel zo fair toch? Volgt er helemaal geen betaling, dan bent u slechts € 75,- ex BTW dossierkosten kwijt.

Stap naar de rechter toch nog nodig?

Weigert uw niet betalende klant om in de buitengerechtelijke fase tot betaling over te gaan? Dan kunnen wij in overleg met u direct doorpakken en naar de bevoegde rechter stappen, beslag leggen of het faillissement van uw wanbetaler aanvragen. Deze gerechtelijke incassozaak zal dan op basis van een vooraf afgesproken uurtarief worden behandeld of op grond van een vooraf afgesproken vaste prijs.

Incasso indienen

Dien hier gratis uw openstaande facturen bij ons in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om het incassotraject samen met u op te starten. Hierna zal onze No-cure No-pay advocaat uw vragen beantwoorden! 

Heeft u een vraag voor ons?

SPRAAQ gebruikt uw gegevens alléén om contact op te nemen.

SPRAAQ logo
Shopping Basket

neem contact met ons op
085 773 20 85

LinkedIn logo
Call Now Button