neem contact met ons op 085 773 20 85

Incassobureau

Incasso

INCASSOBUREAU OF INCASSOADVOCAAT?

Wordt u als hardwerkende ondernemer geconfronteerd met klanten die uw facturen onbetaald laten? Uw incassoadvocaat uit Almelo zorgt ervoor dat deze wel wordt voldaan!

Voordelen incassoadvocaat

De voordelen van een incassoadvocaat ten opzichte van een incassobureau of deurwaarder, is dat de incassoadvocaat:

  1. gespecialiseerd is in het incasseren van openstaande vorderingen:
  2. snel en vakkundig is en;
  3. anders dan een incassobureau of deurwaarder beschikt over echte, stevige drukmiddelen (beslag leggen, aanvragen faillissement of starten incassoprocedure) om uw niet betalende klant alsnog tot betaling te dwingen.

Want wist u dat een incassobureau of deurwaarder niet de drukmiddelen heeft om beslag te leggen, het faillissement van uw debiteur kan aanvragen of een incassoprocedure te starten indien uw vordering meer dan € 25.000,- bedraagt? In al deze gevallen heeft u altijd een advocaat nodig. En het vervelende is dat veel debiteuren vorenstaande ook weten en daarom weinig tot niets uitdoen op brieven van een incassobureau of deurwaarder. Dus ons advies is altijd om direct een vakkundige incassoadvocaat in te zetten om uw vorderingen te innen!

Incassoadvocaat no cure no pay!

Maar is een incassoadvocaat dan niet veel duurder dan een incassobureau of deurwaarder? Nee. Want ook dé incassoadvocaat in de regio Almelo, Enschede en Hengelo neemt de buitengerechtelijke incasso van uw vordering van minimaal € 1.000,- no cure- no pay in behandeling nemen. U dient slechts een eenmalig bedrag van € 75,- ex BTW aan dossierkosten te betalen. Indien wij de vordering niet incasseren, bent u dus slechts dit basisbedrag verschuldigd. Incasseren wij de vordering wel, dan moet uw niet betalende klant onze kosten ook betalen!

Dien hier gratis uw openstaande facturen bij ons in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om het incassotraject samen met u op te starten.

Heeft u een vraag voor ons?

SPRAAQ gebruikt uw gegevens alléén om contact op te nemen.

SPRAAQ logo
Shopping Basket

neem contact met ons op
085 773 20 85

LinkedIn logo
Call Now Button