WELKOM BIJ SPRAAQ
ADVOCATEN

SPRAAQ advocaten is in 2017 opgericht door de advocaten Kirsten Roskam, Stephanie Profijt en Robert Kroon. Zij kennen elkaar al jarenlang en hebben in het verleden bij een groot Twents advocatenkantoor samengewerkt. In 2011 heeft Robert Kroon bewust gekozen voor een kleinere setting en vervolgens een eigen advocatenkantoor opgericht, te weten Kroon Advocatuur. Kirsten Roskam en Stephanie Profijt zijn in 2013 begonnen met hun niche kantoor op het gebied van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht, ambtenarenrecht en het onderwijsrecht.

DE ADVOCATEN VAN SPRAAQ

Kirsten Roskam advocaat Almelo
Kirsten Roskam
Mark Bollen advocaat
Mark Bollen
Robert Kroon advocaat Almelo
Robert Kroon
Stephanie Profijt advocaat Almelo
Stephanie Profijt

KRACHTEN BUNDELEN

Omdat wij de laatste jaren al veel en tot ieders tevredenheid samenwerkten is in 2017 besloten om de krachten te bundelen en als een nieuw advocatenkantoor in Almelo verder te gaan. Wij kunnen met onze kennis en ervaring ondernemers adviseren over onder andere vraagstukken over personeel en contracten met opdrachtgevers en leveranciers.

In een tijd van schaalvergroting en grotere anonimiteit hechten wij aan persoonlijk contact, betrouwbaarheid, betrokkenheid en vakmanschap. Wij fungeren eerder als een huisadvocaat voor ondernemingen en instellingen, dan als een tijdelijke aangetrokken specialist. Dat blijkt ook uit de duurzame relatie die wij met onze cliënten hebben opgebouwd.

TWENTSE MENTALITEIT

Uiteraard staan wij ook particuliere cliënten bij op bijvoorbeeld het gebied van ambtenarenrecht, arbeidsrecht, onderwijsrecht en sociaal zekerheidsrecht. De meeste vraagstukken zien op het beëindigen van het dienstverband. Het is onze ervaring dat dit vaak een ingrijpende gebeurtenis is, zeker als de mededeling door de werkgever onverwacht komt of wanneer sprake is van een langdurig dienstverband. Het is onze ervaring dat cliënten het persoonlijke contact gecombineerd met onze Twentse mentaliteit dan zeer op prijs stellen.

ALS EEN VIS IN HET WATER

Wij zien het voeren van een gerechtelijke procedure als een uiterst redmiddel, maar als een procedure nodig is dan gaan wij die zeker niet uit de weg. Dat is ook niet nodig, want daar voelen wij ons als een vis in het water.

Wij hebben ruime ervaring in procederen bij de bestuursrechter en in civiele procedures. Tevens voeren wij regelmatig kort gedingen en zijn wij gespecialiseerd in beslag- en executierecht. Ook procederen wij in hoger beroep bij het gerechtshof. In bouwzaken procederen we regelmatig bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

U sluit een overeenkomst van opdracht met de kostenmaatschap SPARAQ advocaten. Dit is een kostenmaatschap van zelfstandig werkende advocaten die al dan niet via een beroepsvennootschap voor eigen rekening en risico het beroep van advocaat uitoefenen. De deelnemende advocaten zijn: mr. R. Kroon (via Kroon Advocatuur B.V.), mrs. K.E.M. Roskam en S.M. Profijt (samen via de maatschap Roskam Profijt advocaten) en mr. M.B. Bollen (via Advocatenpraktijk M.B. Bollen). Ten behoeve van de uitvoering van onze werkzaamheden heeft SPRAAQ advocaten een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Onze aansprakelijkheid is beperkt. Wij verwijzen u hiervoor naar onze algemene voorwaarden.

U HEEFT RECHT OP SPRAAQ

Ik wil graag informatie over
HEEFT U BEHOEFTE AAN JURIDISCHE BIJSTAND?