welkom bij spraaq advocaten

SPRAAQ team
Welkom bij Spraaq

Onze coöperatie SPRAAQ advocaten is in 2017 opgericht door de advocaten Kirsten Roskam, Stephanie Profijt en Robert Kroon. Wij kennen elkaar al jarenlang en hebben in het verleden bij een groot Twents advocatenkantoor samengewerkt. In 2011 heeft Robert Kroon bewust gekozen voor een kleinere setting en vervolgens een eigen advocatenkantoor opgericht, te weten Kroon Advocatuur. Kirsten Roskam en Stephanie Profijt zijn in 2013 begonnen met hun niche kantoor op het gebied van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht, ambtenarenrecht en het onderwijsrecht.

Krachten bundelen
Omdat wij de laatste jaren al veel en tot ieders tevredenheid samenwerkten is in 2017 besloten om de krachten te bundelen en als een nieuw advocatenkantoor in Almelo verder te gaan. Wij kunnen met onze kennis en ervaring ondernemers adviseren over onder andere vraagstukken over personeel en contracten met opdrachtgevers en leveranciers. In een tijd van schaalvergroting en grotere anonimiteit hechten wij aan persoonlijk contact, betrouwbaarheid, betrokkenheid en vakmanschap. Wij fungeren eerder als een huisadvocaat voor ondernemingen en instellingen, dan als een tijdelijke aangetrokken specialist. Dat blijkt ook uit de duurzame relatie die wij met onze cliënten hebben opgebouwd.
Twentse mentaliteit
Uiteraard staan wij ook particuliere cliënten bij op bijvoorbeeld het gebied van ambtenarenrecht, arbeidsrecht, onderwijsrecht en sociaal zekerheidsrecht. De meeste vraagstukken zien op het beëindigen van het dienstverband. Het is onze ervaring dat dit vaak een ingrijpende gebeurtenis is, zeker als de mededeling door de werkgever onverwacht komt of wanneer sprake is van een langdurig dienstverband. Het is onze ervaring dat cliënten het persoonlijke contact gecombineerd met onze Twentse mentaliteit dan zeer op prijs stellen.

U HEEFT RECHT OP SPRAAQ

Advocaat nodig? Vul het onderstaande contactformulier in of neem contact met ons op.

Ik wil graag informatie over
SPRAAQ logo