neem contact met ons op 085 773 20 85
Kirsten Roskam

resultaatgericht en daadkrachtig in

arbeidsrecht

In april 2004 ben ik beëdigd als advocaat en vanaf dat moment ben ik werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk. Ik vind het arbeidsrecht nog steeds het leukste rechtsgebied dat er is. De zaken gaan snel en de belangen zijn vaak groot. Ook al schuw ik een procedure niet, het geeft mij meer voldoening om een kwestie op een zodanige wijze op te lossen dat beide partijen tevreden zijn en weer naar de toekomst kunnen kijken. In mijn praktijk adviseer ik zowel werkgevers als werknemers en dat maakt dat ik aan mijn klant goed kan uitleggen waarom iets voor de wederpartij zo belangrijk is. Dit bevordert vaak een snelle oplossing van de zaak.

Naast mijn voorliefde voor het arbeidsrecht is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten en heb ik samen met mijn kantoorvriendin Stephanie Profijt in september 2013 ons eigen advocatenkantoor in Enschede opgericht. Dit was heel erg spannend, maar wat een gave stap. Ook al geeft dit aan de ene kant stress, ik ben er een completer mens en advocaat door geworden.

Niet alleen is de balans werk en privé (met twee jonge kinderen die het leuk vinden dat ik aanschuif bij een activiteit op school) beter ingericht, ook heb ik door het zelfstandig ondernemerschap relaties opgedaan die ik in loondienst nooit zou hebben ontmoet. Hier ben ik dankbaar voor. Ik hoop nog vele jaren in het arbeidsrecht werkzaam te zijn en samen met de klant mooie resultaten neer te zetten. Onze dienstverlening is en blijft van toegevoegde waarde en maakt simpelweg het verschil.

Kirsten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdgebied geregistreerd:

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Kirsten is lid van

Stel hier uw vraag aan kirsten

SPRAAQ gebruikt uw gegevens alléén om contact op te nemen.

SPRAAQ logo
Shopping Basket

neem contact met ons op
085 773 20 85

LinkedIn logo
Call Now Button