neem contact met ons op 085 773 20 85
Mark Bollen

resultaatgericht en daadkrachtig in

ondernemingsrecht

Alweer in februari 2008 ben ik in het bijzijn van vrienden en familie door de Rechtbank Almelo beëdigd als advocaat. Natuurlijk een bijzonder moment, namelijk de start van mijn carrière als advocaat. De eerste tien jaren heb ik gewerkt bij één van de grotere kantoren in Twente, waar ik mij in de loop der jaren van allround beginnend advocaat heb doorontwikkeld tot (junior) partner gespecialiseerd in het ondernemingsrecht.

Ondanks de doorgemaakte ontwikkelingen, heb ik begin 2018 besloten de sprong in het diepe te wagen en heb ik mij als partner aangesloten bij SPRAAQ. Een spannende stap, maar één waarvan ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van heb. Het zelf uitzetten van de te varen koers, maar ook het zelf indelen van de werktijd hebben bij het maken van voornoemde keuze een belangrijke rol gespeeld. Als trotse vader kan ik thuis de belangrijke momenten in het gezinsleven bewust en actief meemaken en gaat waar nodig ‘gewoon’ ’s avonds de laptop nog open. Als je als advocaat maar goed bereikbaar bent voor je klanten en gemaakte afspraken nakomt.

Een goede relatie met mijn klanten opbouwen en onderhouden is een van mijn speerpunten. Daarom ben ik ook dankbaar voor en trots op alle fijne klanten waarvoor ik de afgelopen jaren heb mogen werken!

Mark heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mark is lid van

Stel hier uw vraag aan mark

SPRAAQ gebruikt uw gegevens alléén om contact op te nemen.

SPRAAQ logo
Shopping Basket

neem contact met ons op
085 773 20 85

LinkedIn logo
Call Now Button