neem contact met ons op 085 773 20 85
Stephanie Profijt

resultaatgericht en daadkrachtig in

arbeidsrecht

Sinds 2002 ben ik advocaat en ben ik werkzaam op het gebied van arbeidsrecht. Het is een leuk en breed rechtsgebied dat continue verandert dus jezelf blijven ontwikkelen en bijscholen is een must! Geen enkele zaak is hetzelfde waardoor mijn werk niet alleen heel afwisselend is, maar het mij ook uitdaagt om er telkens het optimale voor mijn cliënt uit te halen. Ik adviseer niet alleen ondernemers over arbeidsrechtelijke kwesties, maar ook werknemers sta ik bij. Op die manier kun je ook veel beter inschatten waar de belangen van de andere partij liggen zodat je daarop kunt inspelen om het beste resultaat voor de cliënt te bereiken.

Een goede balans tussen werk en privé is voor mij erg belangrijk, omdat ik naast advocaat ook moeder ben van drie kinderen. Dit is voor mij ook één van de redenen geweest om de stap te zetten van een groot kantoor naar een eigen kantoor met collega’s die er op dezelfde wijze instaan als ik.

Stephanie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdgebied geregistreerd:

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Stephanie is lid van

Stel hier uw vraag aan Stephanie

SPRAAQ gebruikt uw gegevens alléén om contact op te nemen.

SPRAAQ logo
Shopping Basket

neem contact met ons op
085 773 20 85

LinkedIn logo
Call Now Button